Pedicure praktijk Anja Jensma
     Aandacht voor u voeten.

Welkom op de site van pedicure praktijk Anja Jensma. 

Mijn praktijk is gelegen in Minnertsga en richt zich op diverse vormen van voetverzorging. Ik behandel alle veel voorkomende problemen aan u voeten zoals o.a. likdoorns, kalknagels, eelt, ingroeiende nagels en schimmelnagels.  Ook het plaatsen van nagels beugels bij ingroeiende nagels en het verfraaien en begeleiden van de nagels met gel/ gelacy is mogelijk.

Verder kunt u bij mij terecht voor het aanbrengen van gelpolish op de teennagels. Bent u minder mobiel dan kom ik bij u thuis voor een behandeling.

Ik ben aangesloten bij ProVoet, de vakorganisatie voor pedicures. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot medisch pedicure zodat ik eind 2020 ook mensen welke een vergoeding uit het ziekenfonds ontvangen, kan gaan behandelen.  


Graag zie ik u binnenkort in mijn praktijk of bij u thuis waar u probleem met grote zorg wordt behandeld.
                                                                      "Voeten verdienen alle aandacht"

                                      Ze dragen ons een leven lang en brengen ons waar we maar willen..... 

 

Welkom op de website van Pedicure praktijk Anja Jensma....


                            


  " Voeten verdienen alle aandacht "

              Ze dragen ons een leven lang en brengen ons waar we maar willen.....